Kramen

De kramen zijn een uitbreiding van de tafels

De kramen zijn net zoals de tafels verkrijgbaar met zowel een RVS- of HPL Volkern blad, het onderstel van de kraam is exact gelijk aan de tafels. Bij de kraam wordt er op de tafel, met een simpele handeling, een opvouwbaar aluminium luifelframe geplaatst. Op het frame en aan de tafel zijn eenvoudig de luifel en rok te bevestigen,waarmee een representatieve uitstraling verkregen wordt. De luifel bestaat eveneens uit slechts één onderdeel, is gemakkelijk opvouwbaar en overspant de tafel ruimschoots. De gebruikte materialen zijn dezelfde als bij de tafel, wat resulteert in een licht, onderhoudsvrij en gebruiksvriendelijk product.

De nog op voorraad liggende luifels en rokken zijn gemaakt van gecoat nylon; spatwa­terdicht en eenvoudig te reinigen met een vochtige doek. (de luifel weegt slechts 7 kilo) Verkrijgbaar in de kleuren: Groen, Bordeauxrood, Blauw, Rose en Zwart.

Vanaf nu kunnen de luifels en rokken ook in andere kleuren besteld worden. Gebruikt materiaal is Polyester, mooie dikke kwaliteitsstof, niet snel verkleurend, nauwelijks kreukend door Bi-stretch, wasbaar op 35°C. Standaardkleuren: Zwart, Bordeaux rood, Groen, Blauw. Andere kleuren tegen geringe meerprijs ook leverbaar, informeer hiervoor naar de vele mogelijkheden (46 verschillende kleuren totaal).

De luifel wordt geleverd in een handige draagtas waarin tevens de rok opgeborgen kan worden. Afmeting van de draagtas inclusief frame, luifel en rok is 200 cm lang met een diameter van ± 10 cm.

Kraam met luifel (bordeau-rood)Kraam met luifel (groen)Kraam met luifel (blauw)

Leverbare kleuren:  Groen, Bordeauxrood, Zwart, Rose  en Blauw.

 

Handystand B.V.


De Nieuwe Erven 10i
5431NT Cuijk

(t) 024-8200221
(m) +31 (0)6 11533003

Internet: https://www.handystand.nl /
E-mail: info@handystand.nl