Pas op: Webshop werkt momenteel niet naar behoren!

 

Zojuist is geconstateerd dat onze webshop en betalingsmogelijkheden NIET naar behoren werken en functioneren. Heel vervelend.

 

Het is echter wel mogelijk om gewoon te bestellen of om een offerte op te vragen.

 

Mail: info@handystand.nl  Bellen: 0485-769075           

 

Op het moment zijn wij bezig met een geheel nieuwe eigentijdse website. De webshop zal in deze geheel gaan verdwijnen. Wij willen U als klant zo goed mogelijk kunnen voorlichten en zullen dus altijd de persoonlijke benadering zoeken. Tevens de reden van dit bericht.

 

Dus schroom niet, wij zijn gewoon bereikbaar en Handstand tafels voor U beschikbaar.

 

Geplaatst: 11-04-2018

ACTIE !! ACTIE !! ACTIE !! ACTIE !!

 

 

 


En dat de tijd snel gaat! Het nieuwe jaar weer gestart! De eerst mooie dagen dit jaar zijn alweer een feit! Braderieën, markten, evenementen, worden momenteel weer gepland en ingeschreven.

Tijd om te gaan inventariseren wat er allemaal nog nodig is de komende periode. Voldoende voorraad aanwezig? Overal op ingeschreven? Wat hebben we verder zoal nodig? Hoe gaat onze plek/plaats eruit zien?

Ook bedenken wat en hoe we onze spullen gaan neerzetten. Nemen we een kraam? Is een tafel alleen voldoende? Waar haal ik deze spullen vandaan? Ga ik voor huren of overweeg toch eigen aanschaf?

Wij denken mee! Er is op dit moment, de mogelijkheid, om tegen fors gereduceerd tarief, Uw eigen Handystand aan te schaffen.

  • Geen huurcontracten, dag van te voren ophalen, dag zelf opzetten, volgende dag weer terugleveren, van Handystand tafel('s)
  • Zeker weten, dat er altijd de beschikking is over de Handystand. Opgeklapt neemt de Handystand nauwelijks ruimte in beslag, en kan vrij eenvoudig vervoerd worden.
  • Het is schoon en netjes, U heeft het in eigen beheer.
  • Per ongeluk een extra evenement, U heeft Uw eigen materiaal.
  • RVS Handystand, is voorzien van HACCP blad -> voedselveilig blad, zeer vanzelfsprekend in de Food, catering sector.
  • Besparing in huurkosten en tijd, huur-€ * aantal keren nodig, maken van afspraken, ophalen en terugbrengen en of daarvoor aanwezig moeten zijn, extra handelingen.

Normaliter zijn kosten voor Handystand aanschaf prijzen zoals genoemd in webshop. Als U nu beslist voor aankoop, dus dat U voortaan Handystand tafel('s) in eigen beheer heeft, zijn de Handystand tafel('s) nu aan te schaffen, in de periode van 11 april 2018 tot 11 mei 2018 voor:

Handystand met RVS blad (voedselveilig)   Normaal: € 415,00*    Nu: € 385,00*

Handystand met HPL Wit blad                      Normaal: € 375,00*    Nu: € 350,00*

PAS OP! Actieprijzen gelden niet binnen de webshop!

Als U gebruik wilt maken van de actie, neem dan contact met ons op. DIt kan telefonisch en of via de mail. Of het nu gaat om een enkel stuk en of meerdere. Wanneer U contact opneemt met ons, zullen wij zorgen voor een passende prijs en of offerte.

Ook wanneer U vragen heeft tot bijvoorbeeld uitbreiding van Handystand tot kraam. Er zijn diverse mogelijkheden, laat het ons weten. Dan denken wij met U mee.  

 

 

Geplaatst: 20-03-2017

Stiekem al weer een jaar bezig met Handystand BV. Wat vliegt de tijd en wat een inzichten. Ontzettend leuke en nieuwe klanten ontmoet. Dat gaf/geeft een heel positieve boost.

Daar kunnen en willen wij wel wat mee doen, dus:

Middels verandering binnen onze organisatie hebben wij een prijsverlaging kunnen doorvoeren.

De bekende standaard RVS Handystand, kunnen wij vanaf nu aanbieden voor € 415,00 , i.p.v.€ 449,00.

                                          HPL Handystand, kunnen wij vanaf nu aanbieden voor € 375,00 , i.p.v. € 425,00.

Wij zijn op dit moment ook bezig met lichtgewicht bladen voor de Handystand. Om zo onze doelgroepen uit te kunnen breiden. Meer hierover en eventuele kostprijzen en specificaties volgen zo snel mogelijk. 

Overige prijzen en veranderingen zijn in te zien op prijslijst pagina, inclusief opties en mogelijkheden.

Via Facebook zullen wij verdere en wellicht nieuwe veranderingen ook aankondigen en laten zien.

 

 

 

 


 

Geplaatst: 10-05-2016

Geschikt voor binnen en buiten. voor toepassingen op beurzen, braderieen en markten. Mooie foto's toegezonden gekregen van een enthousiaste gebruiker. Wij wensen de Heer Nico Pleijsier van Pascofix veel gebruikersgemak en plezier met zijn handystand-kraam.


 


Geplaatst: 14-03-2016:

De nieuwe Handystand is klaar en klaar voor verkoop.

Het gaat hier om de oude vertrouwde Handystand, maar dan met een wat smaller en korter blad en wel alle voordelen van zijn grote "broer"!

De Handystand Small, met vol kern blad:

Ingeklapt: 60*92*14, gewicht 18 kg.

Uitgeklapt: 60*184*90.

Deze tafels zijn ook uit te voeren met rok, al dan wel of niet voorzien van logo.

Hitachi Power Tools is de eerste die met deze nieuwe Handystand aan het werk is gegaan.

Door deze nieuwe afmeting, kan deze stand in iedere auto gemakkelijk vervoerd worden. Je realiseerd binnen 1 minuut de perfecte "demo" tafel. Zeer geschikt voor beurzen, trainingen op locatie en dergelijke.  

Verschil tussen beide Handystand's.


 

De eerste nieuwe kleuren voor de rokken van de Handystand zijn binnen. Informeer vrijblijvend nnar de vele kleuren en mogelijkheden. Ook met betrekking tot het eventueel personaliseren van U tafelrokken.

 


 

Sinds 01 Janari 2016 is Handystand B.V. over genomen door Anja en Ron van den Bos.

Handystand B.V. is verhuisd naar: Handy-Stand BV
                                                            De Nieuwe Erven 10i
                                                            5441NT Cuijk                                                                                                                                                               Tel: 0031 (0)24 8200221
                                                            Email: info@handystand.nl
                                                            Website: www.handystand.nl

                                                           

Handystand B.V. zal blijven bestaan zoals het al sinds lange tijd bekend staat. Solide en betrouwbaar.

Er zijn echter wel een aantal nieuwe ontwikkelingen te verwachten. Zo gaan wij werken met een nieuw soort tafelbladen, die ook op kleur besteld kunnen gaan worden. Aan de kwaliteit van de Handystand zal echter niets veranderd worden. Wij kunnen alleen, desgewenst, meer mogelijkheden leveren.

Dat geldt ook voor de luifeldoeken en rokken. Er komt een grotere diversiteit aan kleuren. De luifeldoeken en / of rokken kunnen vanaf nu ook geleverd worden met bijvoorbeeld een  bedrukking van het logo van U bedrijf en of instelling.

Al het nieuws en eventuele veranderingen zullen wij direct op de site gaan vermelden.

Indien er vragen zijn over de mogelijkheden, kleuren van bladen, kleuren van Luifeldoeken en rokken, neem dan gerust contact met ons op. Samen zullen we dan kijken naar de mogelijkheden die er binnen U vraag/vragen liggen.

Wij hopen snel met U in contact te komen.

Anja en Ron van den Bos