Nieuws

Prijslijst, bijgewerkt 13-04-2022

LET OP, prijzen vermeld op de website zijn momenteel RICHTPRIJZEN! Door de sterk gestegen materiaalprijzen, die wisselend zijn van dag tot dag, geldende voor zowel Aluminium/RVS/HPL, hebben wij een indicatieprijs neergezet.  Prijs bij bestelling en of aanvraag, zal rond deze prijs liggen.

Zodra prijzen “normaliseren”, gaan wij deze tekst en prijzen, waar nodig, weer aanpassen.

Wij houden momenteel de richtprijs aan, als richtprijs met eventuele extra inkoopprijs materiaal evenals de “minder”-prijs. Op staande richtprijs tellen wij 1 op 1 de meer of minder prijs.

Houd er dus ook rekening mee dat offertes, beperkt in tijd geldig zijn, zolang de huidige situatie wereldwijd zo onstabiel blijft.

INTERESSE ? INFORMEER NAAR DE JUIST “DAGPRIJS”.

Dit is voor een ieder een vervelden situatie, maar tevens ook iets waar iedereen mee te maken heeft en te maken krijgt.

 

ONS NIEUWE ADRES:

LIONSTRAAT 8

5831 AK BOXMEER

TELEFOON: 024-8200221  OF 0485-769075

Op deze locatie is tevens Eurospares BV gevestigd. De productie van Handystand, wordt door Eurospares BV gerealiseerd. Op www.eurospares.nl vind U nog meer informatie.

 

 

Verhuizing: Per 01 april 2021, gaan wij naar Boxmeer!

Handystand verhuist, per 01-april-2021 naar een nieuwe locatie. De mogelijkheden om ons te bereiken blijven hetzelfde, alleen bezoekadres gaat veranderen.

Voor U als klant veranderd er dus weinig tot niets.

Kleine kanttekening: sinds begin dit jaar, zijn prijzen van diverse materialen, waaronder staal en aluminium sterk gestegen. Dit maakt, dat de prijzen in de prijslijst, niet geheel juist zijn. Wij willen echter geen structurele prijsstijging nu inzetten. Mocht U interesse hebben, informeer dan even naar de daadwerkelijk kosten voor een Handstand,. Wij hebben besloten, om op dit moment de 1 op 1 de meerprijs inkoop, op de reeds bestaande prijslijst door te voeren. Wij zijn genoodzaakt om met een soort “dagprijzen” te werken, en voeren deze dus door naar prijs van de Handystand tafels.

 

1,5 Meter economie ?!

1,5 Meter economie ?!

Meedenkend in en aan de 1,5 meter economie!

Wij, als Eurospares BV en alsmede Handystand BV, willen en kunnen meedenken in/bij ondernemingen die oplossingen zoeken voor de 1,5 meter “problematiek”/”economie”. Vanuit dit artikel, spreken wij, vanuit onze beide bedrijven:

  • Met Eurospares BV als industrieel bedrijf, karren en innovatieve oplossingen makend voor iedere werkvloer.
  • En Handystand BV, met zijn eigen geregistreerde klaptafel, zouden wij mogelijk, ook voor U wat kunnen en zeker willen betekenen.

Met de Harmonicaschraag van Eurospares BV, in uitgetrokken toestand, creëer je eenvoudig een afstand van 1,5meter. Leg hierop een blad van RVS (HACCP, voedselveilig), dan zou je de Harmonicaschraag ook goed als “trolley” kunnen gebruiken in bijvoorbeeld de bediening. Om dat de Harmonicaschraag in hoogte versteld kan worden, ook te gebruiken voor de hoge loungehoeken en eventueel de bar.

Op het moment dat er bijvoorbeeld moet worden schoongemaakt en of er geen trolley nodig is, blad eraf, schraag inklappen en met weinig nuttige ruimte bezet is alles netjes weer opgeruimd en ruimte aanwezig. De Harmonicaschraag is voorzien van kogel-gelagerde wielen (met rem), waardoor deze heel gemakkelijk en soepel over diverse vloeren en oppervlakte gemakkelijk kan rijden, ook buiten dus.

 

Andere oplossing, via Handystand BV® met de Handystand tafel. Klaptafel van 200cm bij 80cm, te plaatsen als “sta-in-de-weg”, te plaatsen als barrière om bijvoorbeeld een looprichting te bepalen/aan te geven, of een afstand scheppend naar… Wij denken hierbij aan bijvoorbeeld musea, congres-centra. Op een nette manier, creëer je een afstand zonder overzicht te verliezen. De Handystand kan worden uitgevoerd met RVS-blad, maar ook met een HPL-blad. Voor Handystand geldt ook, niet nodig, klap Handystand op, kan heel eenvoudig via 1 persoon.

Voor de diverse horeca, (dan wel met RVS blad!), ook echt geschikt als catering tafel, uitzet/uitdien- tafel.

Vooralsnog denken wij, in de huidige situatie, dat Handystand uitermate geschikt is als “Afstand-tafel”. Het is ook mogelijk om de Handystand uit te rusten met een “rok”, op dit moment waarschijnlijk minder van toepassing, maar voor de toekomst zeker wel ook een optie. Dus geen aankoop waar later geen functie meer voor is. HPL-bladen zijn desgewenst ook in kleur leverbaar. www.handystand.nl.

 

 

Ideeën hebben wij in overvloed! Meedenken kunnen wij als de beste. Hebben alleen wel de vraag nodig, om zo, een goed werkend concept neer te zetten, met de oplossing voor U en wellicht dan ook de oplossing voor Uw mede ondernemers, of dat nu musea, publieke centra, horeca gelegenheden en of ….. zijn.

Mogen wij iets van U horen? Stel U vraag, misschien aanvullingen op onze opties, laat het weten, dan denken wij mee! Voor vragen en of opmerkingen, kan via Eurospares BV alsmede Handystand BV. via mail: info@eurospares.nl / info@handystand.nl of telefoon: 0485-769075.

 

11-11-2019

Eindejaar actie! Opruiming:

Wij hebben nog een voorraad luifels met rokken op voorraad liggen. In de kleuren wijnrood, donker groen, kobalt blauw, donker blauw en roze.

Kraam, RVS Handystand® met luifel en rok, kost normaliter € 849,00*.

Kraam, HPL Handystand® met luifel en rok, kost normaliter € 825,00*.

In de genoemde kleuren, dus onze voorraad, kan een complete kraam, nu geleverd worden voor:

Kraam, RVS € 675,00*, enkel stuk.

Kraam, HPL € 651,00*, enkel stuk.

Mocht dit interessant zijn en denkt U aan meer Handystand® tafels met kramen ?! Bij een bestelling vanaf 10 complete kramen is, bij afname van 10 stuks ineens de prijs:

Kraam, RVS € 625,25*, bij afname van 10 of meer.

Kraam, HPL € 600,00*, bij afname van 10 of meer.

Complete kraam: standaard RVS of HPL Wit Handystand®, luifel, rok, steunen en opberghoes voor luifel/rok/steunen.

Handystand® is ook zonder luifel, als gewone, buffet / cateringtafel te gebruiken. (de gaten die voorheen in bladen werden gemaakt, voor plaatsen van de luifel, zijn vervangen door steunen, zodat bij gebruik van alleen de tafel, je een compleet blad hebt.

Huidige voorraad luifels met rokken, van toepassing op deze actie. Let op, op is op! Wij houden lijst nauwkeurig bij en zullen deze iedere keer aanpassen. Bij vragen, kijk dan even actuele lijst na, en of mail of bel ons!

 

Wijnrood 13 * Vergelijkbaar met kleur RAL3005
Donker Groen 25 * Vergelijkbaar met kleur RAL6005
Donker blauw 17 * Vergelijkbaar met kleur RAL5011
Kobalt blauw   2 * Vergelijkbaar met kleur RAL5013
Roze   4 * Knal roze!
Wijnrood waterafstotend, Geen rok!   8 * Vergelijkbaar met kleur RAL3005

Interesse in kramen met andere kleuren, of alleen in de Handystand® tafel ?

Neem contact op ons, via telefoon en of mail. Wij helpen U dan graag verder.

Let op! Actie geldt, zolang de voorraad strekt. Alleen op de standaard Handystand® RVS of Wit HPL (200*80 blad).

Benieuwd, of wij iets voor U mogen en kunnen betekenen!

 


 

 

Pas op: Webshop werkt momenteel niet naar behoren!

 

Zojuist is geconstateerd dat onze webshop en betalingsmogelijkheden NIET naar behoren werken en functioneren. Heel vervelend.

 

Het is echter wel mogelijk om gewoon te bestellen of om een offerte op te vragen.

 

Mail: info@handystand.nl  Bellen: 0485-769075

 

Op het moment zijn wij bezig met een geheel nieuwe eigentijdse website. De webshop zal in deze geheel gaan verdwijnen. Wij willen U als klant zo goed mogelijk kunnen voorlichten en zullen dus altijd de persoonlijke benadering zoeken. Tevens de reden van dit bericht.

 

Dus schroom niet, wij zijn gewoon bereikbaar en Handstand tafels voor U beschikbaar.

 

Geplaatst: 11-04-2018

ACTIE !! ACTIE !! ACTIE !! ACTIE !!

handystand-logo

 

 

En dat de tijd snel gaat! Het nieuwe jaar weer gestart! De eerst mooie dagen dit jaar zijn alweer een feit! Braderieën, markten, evenementen, worden momenteel weer gepland en ingeschreven.

Tijd om te gaan inventariseren wat er allemaal nog nodig is de komende periode. Voldoende voorraad aanwezig? Overal op ingeschreven? Wat hebben we verder zoal nodig? Hoe gaat onze plek/plaats eruit zien?

Ook bedenken wat en hoe we onze spullen gaan neerzetten. Nemen we een kraam? Is een tafel alleen voldoende? Waar haal ik deze spullen vandaan? Ga ik voor huren of overweeg toch eigen aanschaf?

Wij denken mee! Er is op dit moment, de mogelijkheid, om tegen fors gereduceerd tarief, Uw eigen Handystand aan te schaffen.

  • Geen huurcontracten, dag van te voren ophalen, dag zelf opzetten, volgende dag weer terugleveren, van Handystand tafel(‘s)
  • Zeker weten, dat er altijd de beschikking is over de Handystand. Opgeklapt neemt de Handystand nauwelijks ruimte in beslag, en kan vrij eenvoudig vervoerd worden.
  • Het is schoon en netjes, U heeft het in eigen beheer.
  • Per ongeluk een extra evenement, U heeft Uw eigen materiaal.
  • RVS Handystand, is voorzien van HACCP blad -> voedselveilig blad, zeer vanzelfsprekend in de Food, catering sector.
  • Besparing in huurkosten en tijd, huur-€ * aantal keren nodig, maken van afspraken, ophalen en terugbrengen en of daarvoor aanwezig moeten zijn, extra handelingen.

Normaliter zijn kosten voor Handystand aanschaf prijzen zoals genoemd in webshop. Als U nu beslist voor aankoop, dus dat U voortaan Handystand tafel(‘s) in eigen beheer heeft, zijn de Handystand tafel(‘s) nu aan te schaffen, in de periode van 11 april 2018 tot 11 mei 2018 voor:

Handystand met RVS blad (voedselveilig)   Normaal: € 415,00*    Nu: € 385,00*

Handystand met HPL Wit blad                      Normaal: € 375,00*    Nu: € 350,00*

PAS OP! Actieprijzen gelden niet binnen de webshop!

Als U gebruik wilt maken van de actie, neem dan contact met ons op. DIt kan telefonisch en of via de mail. Of het nu gaat om een enkel stuk en of meerdere. Wanneer U contact opneemt met ons, zullen wij zorgen voor een passende prijs en of offerte.

Ook wanneer U vragen heeft tot bijvoorbeeld uitbreiding van Handystand tot kraam. Er zijn diverse mogelijkheden, laat het ons weten. Dan denken wij met U mee. 

 

 

Geplaatst: 20-03-2017

Stiekem al weer een jaar bezig met Handystand BV. Wat vliegt de tijd en wat een inzichten. Ontzettend leuke en nieuwe klanten ontmoet. Dat gaf/geeft een heel positieve boost.

Daar kunnen en willen wij wel wat mee doen, dus:

Middels verandering binnen onze organisatie hebben wij een prijsverlaging kunnen doorvoeren.

De bekende standaard RVS Handystand, kunnen wij vanaf nu aanbieden voor € 415,00 , i.p.v.€ 449,00.

HPL Handystand, kunnen wij vanaf nu aanbieden voor € 375,00 , i.p.v. € 425,00.

Wij zijn op dit moment ook bezig met lichtgewicht bladen voor de Handystand. Om zo onze doelgroepen uit te kunnen breiden. Meer hierover en eventuele kostprijzen en specificaties volgen zo snel mogelijk.

Overige prijzen en veranderingen zijn in te zien op prijslijst pagina, inclusief opties en mogelijkheden.

Via Facebook zullen wij verdere en wellicht nieuwe veranderingen ook aankondigen en laten zien.

 

 

 

 


 

Geplaatst: 10-05-2016

Geschikt voor binnen en buiten. voor toepassingen op beurzen, braderieen en markten. Mooie foto’s toegezonden gekregen van een enthousiaste gebruiker. Wij wensen de Heer Nico Pleijsier van Pascofix veel gebruikersgemak en plezier met zijn handystand-kraam.


 


Geplaatst: 14-03-2016:

De nieuwe Handystand is klaar en klaar voor verkoop.

Het gaat hier om de oude vertrouwde Handystand, maar dan met een wat smaller en korter blad en wel alle voordelen van zijn grote “broer”!

De Handystand Small, met vol kern blad:

Ingeklapt: 60*92*14, gewicht 18 kg.

Uitgeklapt: 60*184*90.

Deze tafels zijn ook uit te voeren met rok, al dan wel of niet voorzien van logo.

Hitachi Power Tools is de eerste die met deze nieuwe Handystand aan het werk is gegaan.

Door deze nieuwe afmeting, kan deze stand in iedere auto gemakkelijk vervoerd worden. Je realiseerd binnen 1 minuut de perfecte “demo” tafel. Zeer geschikt voor beurzen, trainingen op locatie en dergelijke.

IMG_0494

IMG_0511 Verschil tussen beide Handystand’s.


IMG_0477

 

De eerste nieuwe kleuren voor de rokken van de Handystand zijn binnen. Informeer vrijblijvend nnar de vele kleuren en mogelijkheden. Ook met betrekking tot het eventueel personaliseren van U tafelrokken.

 


 

Sinds 01 Janari 2016 is Handystand B.V. over genomen door Anja en Ron van den Bos.

Handystand B.V. is verhuisd naar: Handy-Stand BV
De Nieuwe Erven 10i
5441NT Cuijk       Tel: 0031 (0)24 8200221
Email: info@handystand.nl
Website: www.handystand.nl

 

Handystand B.V. zal blijven bestaan zoals het al sinds lange tijd bekend staat. Solide en betrouwbaar.

Er zijn echter wel een aantal nieuwe ontwikkelingen te verwachten. Zo gaan wij werken met een nieuw soort tafelbladen, die ook op kleur besteld kunnen gaan worden. Aan de kwaliteit van de Handystand zal echter niets veranderd worden. Wij kunnen alleen, desgewenst, meer mogelijkheden leveren.

Dat geldt ook voor de luifeldoeken en rokken. Er komt een grotere diversiteit aan kleuren. De luifeldoeken en / of rokken kunnen vanaf nu ook geleverd worden met bijvoorbeeld een  bedrukking van het logo van U bedrijf en of instelling.

Al het nieuws en eventuele veranderingen zullen wij direct op de site gaan vermelden.

Indien er vragen zijn over de mogelijkheden, kleuren van bladen, kleuren van Luifeldoeken en rokken, neem dan gerust contact met ons op. Samen zullen we dan kijken naar de mogelijkheden die er binnen U vraag/vragen liggen.

Wij hopen snel met U in contact te komen.

Anja en Ron van den Bos

handystand-logo